Privat Rengøring i Vojens

Interior of Modern Doctors Office

01

Lige efter dine behov

Vi tilbyder privat rengøring i Vojens og omegn

Vi hos DKB Rengøring tilbyder dig i Vojens en grundig og miljøvenlig privat rengøring. Hvis du står og overvejer at få en rengøringsaftale, så tag fat i os i dag, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud og forventningsafstemme efter dine behov. Vi tilbyder vores rengøringsservice til alle i Vojens om du har privat hus eller en lejlighed i en boligforening, så kommer vi ud og sørger for det gode indeklima og den grundige rengøring.

Hvis du har behov for en vinduespudsning, tæpperensning eller møbelrensning, så kan vi også tage det når vi er forbi. Det skal blot aftales på forhånd.

Vi tilrettelægger en privat rengøring helt efter kundens ønsker, så resultatet bliver så grundigt og smukt som forventet.

Uanset om I ønsker en fast aftale med ugentlige besøg eller om det drejer sig om et enkelt job i forbindelse med køb eller salg, så påtager vi os opgaven.

Uforpligtende tilbud?

02

Lige efter dine behov​

Vi er specialister i rengøring. Er du en privat kunde? - Vi tilbyder en god pris

DKB Rengøring tilbyder alle private i Vojens en god og grundig rengøring. For os er det vigtigt at kunden føler sig hørt og der forventningsafstemmes fra starten, på den måde kan du sikre dig at det resultat du får fra os også er det forventede.

Vi udfører opgaver såsom hovedrengøring, håndværker rengøring, og almindelig hverdags rengøring.

Yderligere kan vi tilbyde flytterengøring til private huse, lejligheder eller erhverv i Vejen, Kolding og trekantsområdet.

Vi tilbyder også støvsugning, tæpperens og vask af gardiner.

Derudover kan vi hjælpe med rengøring, rydning og generel grundrengøring i forbindelse med udflytning af private boliger, hvor kommunen er involveret.

Clean new public toilet room empty. Two sinks and soap tank

Uforpligtende tilbud?

Tæppe- og Møbelrens

Hos DKB Rengøring tilbyder vi også muligheden for at vi også rengøre dine møbler og tæpper mens vi er ude hos dig. Dette skal blot aftales på forhånd.

Så har dine tæpper og møbler brug for en fast kærlig hånd, så kommer vi gerne forbi og giver dem et nyt liv. Det er vigtigt at rense møbler og tæpper, da de overtid ikke kun bliver kedelige at se på, men også opsamler en masse støv og skidt, som påvirker indeklimaet. Så kontakt os i dag eller læs mere her: Tæppe- og Møbelrens

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.