Tæppe- og Møbelrens

Leather Car Seats Cleaning

01

Tæpperens

Vi tilbyder Tæpperens i Vejen, Kolding, Ribe og Haderslev

DKB Rengøring tilbyder en lang række rengøringsydelser til private og erhvervs sammenhænge. Vi kommer hjem til dig og sørger for at dit tæppe er rent. Vi fjerner diverse pletter og slid, så vi på den måde giver dit tæppe et nyt liv.

Hvis du allerede har en rengøringsaftale med os, så kan vi let finde en løsning hvor vi renser dine tæpper efter dine behov.

Det er vigtigt for os at vores kunder ikke føler at tæpperens er uoverskueligt. Vi tilrettelægger sammen med dig en løsning hvor vi kommer på besøg og forventningsafstemmer. På den måde får du et forventet, grundigt og smukt resultat når vi forlader dig hjem igen.

Uanset om I ønsker en fast aftale med ugentlige besøg eller om det drejer sig om et enkelt job i forbindelse med køb eller salg, så påtager vi os opgaven.

Uforpligtende tilbud?

02

Møbelrens

Vi tilbyder Møbelrens i Vejen, Kolding, Ribe og Haderslev

DKB Rengøring kan varetage alle rengøringsopgaver i Vejen, Kolding, Ribe og Haderslev. Hvis du har møbler som trænger til en kærlig hånd, så tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud.

Vores rengøring er ofte hovedrengøring, men hvis du har et møbel der er blevet slidt over tiden eller har fået nogle uheldige pletter, så kan vi hos DKB Rengøring let sørge for en grundig møbelrens.

Møbelrens er af forskellige omfang, så om du har en enkel sofa eller om du har behov for at vi giver møbelrens til alle dine møbler i hjemmet, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning, hvor dine forventninger er i fokus.

Vi kan derudover kan vi hjælpe med rengøring, rydning og generel grundrengøring i forbindelse med udflytning af private boliger, hvor kommunen er involveret.
Woman cleaning sofa with yellow vacuum cleaner. Copy space. Clean concept

Uforpligtende tilbud?

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.