Industrirengøring

Leather Car Seats Cleaning

01

Vi er klar til at hjælpe dig

Grundig og professionel industrirengøring tilbydes til en god pris

​Hos DKB Rengøring har vi mange års erfaring inden for industrirengøring, som vi udfører for virksomheder og andre former for industri i blandt andet Vejen, Ribe, Haderslev og Kolding. ​ Vi anvender så vidt muligt miljøvenlige produkter, der hvor det kan lade sig gøre.

Hold lokalerne rene og sænk sygefraværet. Vejen, Kolding, Ribe og Haderslev

Det er vigtigt, at der er rent i de lokaler, som man befinder sig i i mange timer om dagen. Professionel industrirengøring er med til at skabe et bedre indeklima for de ansatte, og det vil samtidig også mindske risikoen for hovedpine, støvallergi og lignende. På den måde kan en grundig industrirengøring med andre ord være med til at holde personalets sygefravær nede.

Uforpligtende tilbud?

02

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi tilbyder en fast aftale på industrirengøring. Vi har gode priser på rengøring til erhverv

Vi kan tilbyde en fast aftale på vores forskellige rengøringsløsninger, og for industri og erhverv kan det blandt andet omfatte:

  • Støvsugning
  • Vinduespudsning
  • Gulvvask
  • Tæpperensning

Ved at indgå en fast rengøringsaftale med os kan I være sikre på, at der altid er så rent, som I har ønsket.

En del af den faste rengøringsaftale kan for eksempel være, at vi holder kantinen, receptionen eller fællesarealerne rene.

kitchen cookware

Uforpligtende tilbud?

Housewife cleaning kitchen tap

03

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi har fokus på kvalitet og grundighed

Det er meget vigtigt for os, at vi altid leverer grundig rengøring i høj kvalitet, uanset om det er for private eller erhverv. Vi ønsker at give vores kunder et smukt resultat, hvor der er rent i alle hjørner og kroge. Effektivitet og sanitet er ligeledes nogle af vores vigtigste fokusområder.

Kontakt os og bestil et uforpligtende besøg

Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg, så vi kan levere et skræddersyet og tilpasset tilbud på industrirengøring, der lever op til jeres ønsker og behov.

Bestil et uforpligtende tilbud her under.

Uforpligtende tilbud?

Erhvervs Rengøring

Hvis du også har erhvervslokaler kan vi let komme ud og rengøre dem i samme aftale. På den måde kan du samle din rengøring hos os. Vi tilbyder selvfølgelig også alene erhvervs rengøring, hvor vi kommer ud og gør kontorarealer rent.

Industrirengøring er af en anden størrelse end erhvervs rengøring, men det er også vigtigt at kontoret er rent, da folk kan trække skidt og støv ind fra et lager eller køkken. Så kontakt os, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud ellers kan du læse mere om vores erhvervs rengøring her: Erhvervs Rengøring

Tæppe- og Møbelrens

Hvis i har tæpper eller møbler på jeres industriområder eller andre steder på matriklen, så kan vi let lave en aftale om at vi rengøre dem. Det er vigtigt for indeklimaet og udseendet at både møbler og tæpper bliver rengjort regelmæssigt.

Hvis du ønsker at høre mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig med dine tæpper eller møbler, så tag kontakt til os i dag og få et uforpligtende tilbud. Du kan læse mere om vores tæppe- og møbelrens her: Tæppe- og Møbelrens

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.