Erhvervs rengøring

FB_IMG_1602057164752 (1)

01

Vi er klar til at hjælpe dig

Erhvervsrengøring for virksomheder, butikker og kontorer i Vejen, Kolding, Ribe og Haderslev

Har I brug for professionel hjælp til erhvervsrengøring? Så lad os stå for opgaven. Hos DKB Rengøring kan vi løse alle former for rengøringsopgaver for både små og store virksomheder, for butikker og for kontorer i blandt andet Vejen, Kolding, Ribe, Haderslev og trekantsområdet. Vi lægger vægt på kvalitet, sanitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed.

Kontorrengøring og firmarengøring

Vi sætter dine ønsker og behov i højsædet. Vi har mange års erfaring i branchen og mener helt bestemt vi kan vores kram. Erhvervsrengøring er et spørgsmål om at have sans for detaljerne. Hjørnerne skal rengøres og man skal komme helt i dybden, så arbejdspladsen er behagelig og præsentabel. Vi sætter en dyd i at udføre vores arbejde med stor omhu og sikrer at i får den højeste kvalitet af vores arbejde.

Uforpligtende tilbud?

02

Vi er klar til at hjælpe dig

Få et bedre indeklima med grundig rengøring af kontor

En professionel erhvervsrengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

En fast aftale med vores rengøringsfirma kan blandt andet omfatte:

  • Tæpperensning
  • Gulvvask
  • Støvsugning
  • Vinduespudsning.

Erhvervsrengøring foregår efter aftale og til en fast pris, så der altid er så rent, som I ønsker. 

 

En del af aftalen kan være at holde rent i kantinen, mødelokalet, jeres fællesarealer, kontoret og receptionen. Derudover tilbyder vi også rengøring, rydning og grundrengøring, hvor det kommunale er involveret, samt håndværkerrengøring af lokaler, hvilket også kan være i forbindelse med et kommunalt tilhørsforhold.

Modern office apartment

Uforpligtende tilbud?

worker cleaning windows

03

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Er I interesserede i at høre mere om vores erhvervsrengøring, eller har I nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os. I kan også bestille et uforpligtende besøg, hvor vi kommer ud og kigger på lokalerne samt snakker med jer om jeres ønsker og behov til rengøringen. På baggrund af dette besøg kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til jeres behov og ønsker.

Du kan få et uforpligtende ved at kontakte os. Se mere her under.

Uforpligtende tilbud?

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.