Erhvervs rengøring

Rengøring af kontor

01

Vi er klar til at hjælpe dig

Erhvervs rengøring for virksomheder, butikker og kontorer i Vejen, Kolding, Ribe og Haderslev

Har I brug for professionel hjælp til erhvervs rengøring? Så lad os stå for opgaven. Hos DKB Rengøring kan vi løse alle former for rengøringsopgaver for både små og store virksomheder, for butikker og for kontorer i blandt andet Vejen, Kolding, Ribe, Haderslev og trekantsområdet. Vi lægger vægt på kvalitet, sanitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed efter et besøg af vores firmarengøring.

Kontorrengøring og firmarengøring

Vi sætter dine ønsker og behov i højsædet. Vi har mange års erfaring i branchen og mener helt bestemt vi kan vores kram.

Erhvervs rengøring er et spørgsmål om at have sans for detaljerne. Hjørnerne skal rengøres og man skal komme helt i dybden, så arbejdspladsen er behagelig og præsentabel. Vi sætter en dyd i at udføre vores arbejde med stor omhu og sikrer at i får den højeste kvalitet af vores arbejde. 

 

Uforpligtende tilbud?

02

Vi er klar til at hjælpe dig

Få et bedre indeklima med grundig rengøring af kontor

En professionel erhvervs rengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

En fast aftale med vores rengøringsfirma kan blandt andet omfatte:

  • Tæpperensning
  • Gulvvask
  • Støvsugning
  • Vinduespudsning.

Erhvervs rengøring foregår efter aftale og til en fast pris, så der altid er så rent, som I ønsker. 

En del af firmarengøring kan være at holde rent i kantinen, mødelokalet, jeres fællesarealer, kontoret og receptionen. Derudover tilbyder vi også rengøring, rydning og grundrengøring, hvor det kommunale er involveret, samt håndværkerrengøring af lokaler, hvilket også kan være i forbindelse med et kommunalt tilhørsforhold.

Modern office apartment

Uforpligtende tilbud?

worker cleaning windows

03

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Er I interesserede i at høre mere om vores erhvervsrengøring, eller har I nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os. I kan også bestille et uforpligtende besøg, hvor vi kommer ud og kigger på lokalerne samt snakker med jer om jeres ønsker og behov til rengøringen. På baggrund af dette besøg kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til jeres behov og ønsker.

Du kan få et uforpligtende ved at kontakte os. Se mere her under.

Uforpligtende tilbud?

Industrirengøring

Hvis du står og mangler andre rengøringsservices, så kan vi også være behjælpelig med dette.

Vi kan let sætte en aftale op, hvor der er mere fokus på rengøring på industriplads. Hvis du har industrilokaler, som trænger til en fast kærlig hånd, så kan du læse mere om dette her: Industrirengøring.

Tæppe- og møbelrens

Når vi er ude ved dig og gøre rent kan vi let tage og give dine møbler og tæpper en rengøring. Dette skal blot aftales på forhånd i aftalen.

Så hvis du allerede har en aftale hos os eller ønsker én, så kan vi sikre dig at dine møbler og tæpper ikke fremstår beskidte, men også give dem et nyt liv, så de er pæne og se på. På en arbejdsplads er det vigtigt at have en fast rengøring af tæpper og møbler, da det de hurtigt kan blive beskidte og indeholde meget støv og snavs på grund af den daglige brug af flere mennesker. Så tag kontakt til os eller læs mere her: Tæppe- og Møbelrens.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.