Privat Rengøring i Ribe

Interior of Modern Doctors Office

01

Lige efter dine behov

Vi tilbyder privat rengøring i Ribe og omegn

Vi her hos DKB rengøring er eksperter i den grundige rengøring. Derfor tilbyder vi vores rengøringsydelser til private hjem. Om du er bosat i eget hus eller en lejlighed i en boligforening betyder ikke noget for os, vi kommer ud og sørger for det gode indeklima og en grundig rengøring.

Hvis du ønsker en vinduespudsning, tæpperens eller møbelrens, så kan vi også hjælpe dig. Det skal blot aftales på forhånd.

Vi tilrettelægger en privat rengøring helt efter kundens ønsker, så resultatet bliver så grundigt og smukt som forventet.

Uanset om I ønsker en fast aftale med ugentlige besøg eller om det drejer sig om et enkelt job i forbindelse med køb eller salg, så påtager vi os opgaven.

Uforpligtende tilbud?

02

Lige efter dine behov​

Vi er specialister i rengøring. Er du en privat kunde? - Vi tilbyder en god pris

DKB Rengøring tilbyder en professionel privat rengøring i Ribe og omegn. Så hvis du står og overvejer at få privat rengøring, så få et uforpligtende tilbud fra os.

Vi udfører opgaver såsom hovedrengøring, håndværker rengøring, og almindelig hverdags rengøring.

Yderligere kan vi tilbyde flytterengøring til private huse, lejligheder eller erhverv i Vejen, Kolding og trekantsområdet.

Vi tilbyder også støvsugning, tæpperens og vask af gardiner.

Derudover kan vi hjælpe med rengøring, rydning og generel grundrengøring i forbindelse med udflytning af private boliger, hvor kommunen er involveret.

Clean new public toilet room empty. Two sinks and soap tank

Uforpligtende tilbud?

Tæppe- og Møbelrens

Hos DKB Rengøring tilbyder vi også muligheden for at vi også rengøre dine møbler og tæpper mens vi er ude hos dig. Dette skal blot aftales på forhånd.

Så har dine tæpper og møbler brug for en fast kærlig hånd, så kommer vi gerne forbi og giver dem et nyt liv. Det er vigtigt at rense møbler og tæpper, da de overtid ikke kun bliver kedelige at se på, men også opsamler en masse støv og skidt, som påvirker indeklimaet. Så kontakt os i dag eller læs mere her: Tæppe- og Møbelrens

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.