Privat Rengøring i Kolding

Interior of Modern Doctors Office

01

Lige efter dine behov

Vi tilbyder privat rengøring i Kolding og omegn

DKB Rengøring tilbyder dig en grundig privat rengøring til alle der bor i Kolding og omegn. Vores fokus er på den miljøvenlige rengøring, så hvis du vi får en aftale, så kan du forvente en effektiv og grundig miljøvenlig rengøring. For os betyder det ikke noget om du sidder i privat hus eller i en lejlighed i en boligforening, vi kommer ud til dig og udfører vores arbejde.

Hvis du ønsker det, kan vi også sørge for vinduespudsning, tæpperens eller møbelrens. Det skal dog aftales på forhånd.

Vi tilrettelægger en privat rengøring helt efter kundens ønsker, så resultatet bliver så grundigt og smukt som forventet.

Uanset om I ønsker en fast aftale med ugentlige besøg eller om det drejer sig om et enkelt job i forbindelse med køb eller salg, så påtager vi os opgaven.

Uforpligtende tilbud?

02

Lige efter dine behov​

Vi er specialister i rengøring. Er du en privat kunde? - Vi tilbyder en god pris

DKB Rengøring i Kolding tilbyder professionel privat rengøring.

Vi udfører opgaver såsom hovedrengøring, håndværker rengøring, og almindelig hverdags rengøring.

Vi kan også tilbyde dig flytterengøring, så hvis du står og skal flytte fra hus, lejlighed eller erhverv, så kan vi nemt komme forbi og sørge for at den fraflyttede bolig er rengjort og klar til at blive overdraget.

Vi tilbyder også støvsugning, tæpperens og vask af gardiner.

Derudover kan vi hjælpe med rengøring, rydning og generel grundrengøring i forbindelse med udflytning af private boliger, hvor kommunen er involveret.

Clean new public toilet room empty. Two sinks and soap tank

Uforpligtende tilbud?

Tæppe- og Møbelrens

Hos DKB Rengøring tilbyder vi også muligheden for at vi også rengøre dine møbler og tæpper mens vi er ude hos dig. Dette skal blot aftales på forhånd.

Så har dine tæpper og møbler brug for en fast kærlig hånd, så kommer vi gerne forbi og giver dem et nyt liv. Det er vigtigt at rense møbler og tæpper, da de overtid ikke kun bliver kedelige at se på, men også opsamler en masse støv og skidt, som påvirker indeklimaet. Så kontakt os i dag eller læs mere her: Tæppe- og Møbelrens

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.