Erhvervsrengøring i Kolding

Rengøring af kontor

01

Vi er klar til at hjælpe dig

Erhvervsrengøring for virksomheder, butikker og kontorer i Kolding

Har I brug for professionel hjælp til erhvervs rengøring? Så lad os stå for opgaven. Hos DKB Rengøring kan vi løse alle former for rengøringsopgaver for både små og store virksomheder, for butikker og for kontorer i blandt andet Vejen, Kolding, Ribe, Haderslev og trekantsområdet. Vi lægger vægt på kvalitet, sanitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed efter et besøg af vores firmarengøring.

Kontorrengøring og firmarengøring

Hvad kan du forvente? Det kommer altid an på dine ønsker, vi går langt for vores kunder og forventningsafstemmer altid på forhånd. På den måde sikrer vi os, at du møder det resultat som du forventede. Derfor sætter vi altid dine ønsker og behov først, så kan vi ellers komme med vores mange års erfaring i branchen og udføre arbejdet.

Erhvervsrengøring er et spørgsmål om at have sans for detaljerne. Hjørnerne skal rengøres og man skal komme helt i dybden, så arbejdspladsen er behagelig og præsentabel. Vi sætter en dyd i at udføre vores arbejde med stor omhu og sikrer at i får den højeste kvalitet af vores arbejde. 

 

Uforpligtende tilbud?

02

Vi er klar til at hjælpe dig

Få et bedre indeklima med grundig rengøring af kontor

En professionel erhvervsrengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet. Så hvis du er placeret i Kolding eller omegn, så kan vi let komme ud forbi dit kontor, fabrik eller andet erhvervslokale og give det en grundig rengøring. For os handler det om at skabe et rum, hvor alle har lyst til at være og hvor det er sundt at være.

Hvis i ønsker en fast aftale, kan vi let sørge for specifikke krav fra din side, vi har blandt andet hjulpet med: 

  • Tæpperensning
  • Gulvvask
  • Støvsugning
  • Vinduespudsning.

Erhvervsrengøring foregår efter aftale og til en fast pris, så der altid er så rent, som I ønsker. Aftaler fra kunde til kunde er ofte ikke ens, så tag kontakt til os i dag, så kan vi finde en aftale der passer perfekt til jer.

En del af firmarengøring kan være at holde rent i kantinen, mødelokalet, jeres fællesarealer, kontoret og receptionen. Derudover tilbyder vi også rengøring, rydning og grundrengøring, hvor det kommunale er involveret, samt håndværkerrengøring af lokaler, hvilket også kan være i forbindelse med et kommunalt tilhørsforhold.

Modern office apartment

Uforpligtende tilbud?

worker cleaning windows

03

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Er I interesserede i at høre mere om vores erhvervsrengøring, eller har I nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os. I kan også bestille et uforpligtende besøg, hvor vi kommer ud og kigger på lokalerne samt snakker med jer om jeres ønsker og behov til rengøringen. På baggrund af dette besøg kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til jeres behov og ønsker.

Du kan få et uforpligtende ved at kontakte os. Se mere her under.

Uforpligtende tilbud?

Industrirengøring

Hvis du står og mangler andre rengøringsservices, så kan vi også være behjælpelig med dette.

Vi kan let sætte en aftale op, hvor der er mere fokus på rengøring på industriplads. Hvis du har industrilokaler, som trænger til en fast kærlig hånd, så kan du læse mere om dette her: Industrirengøring.

Tæppe- og møbelrens

Når vi er ude ved dig og gøre rent kan vi let tage og give dine møbler og tæpper en rengøring. Dette skal blot aftales på forhånd i aftalen.

Så hvis du allerede har en aftale hos os eller ønsker én, så kan vi sikre dig at dine møbler og tæpper ikke fremstår beskidte, men også give dem et nyt liv, så de er pæne og se på. På en arbejdsplads er det vigtigt at have en fast rengøring af tæpper og møbler, da det de hurtigt kan blive beskidte og indeholde meget støv og snavs på grund af den daglige brug af flere mennesker. Så tag kontakt til os eller læs mere her: Tæppe- og Møbelrens.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.